search
Chào mừng bạn đến với Lớp 6/7 Hỏi Đáp, nơi bạn có thể đặt câu hỏi về các vấn đề trong học tập hoặc đời sống có liên quan và đồng thời tham gia trả lời nhanh chóng và dễ dàng. Hãy tham gia ngay vì chúng mình đang có nhiều sự kiện hấp dẫn và những phần quà siêu to khổng lồ chờ bạn đó!
Tham gia Master of Riddles kì 1
Chào mừng bạn đã đến với Lớp 6/7 Hỏi Đáp - Cộng đồng tự học thông qua hỏi bài và nhận câu trả lời từ lớp 1 đến lớp 12 nhanh chóng trong chưa đầy vài phút!

Bắt đầu đặt câu hỏi tại đây: Đặt câu hỏi

Bạn cũng có thể tạo tài khoản để thi đua cùng bạn bè: Đăng ký

Bảng xếp hạng điểm học tập: Bảng xếp hạng

Quy định chung trên Lớp 6/7 Hỏi Đáp: Quy định

Phần thưởng hằng tháng: Chi tiết

Lưu ý: Bạn PHẢI đọc quy định trước khi tham gia, tuyệt đối không đăng câu hỏi/trả lời linh tinh không liên quan đến học tập; Spam; Gian luận điểm dưới mọi hình thức;...


  1. Binh-dep-zai-gioi-ly-hoa-hoc-truong-chuyen-KHTN-so-thich-ngam-tan-gai-la-mot-dan-chs-Vinahouse-mua-quat-bat-chap-thoi-tiet-hom-nay-the-nao-bat-chap-Manh-cau-hay-vui-hay-mat-dien-ko-online-BFF-lovell-tu-phong

    5310 Điểm

  2. Lovell

    4955 Điểm

  3. GENOS

    4516 Điểm

  4. Niii_cutee

    3398 Điểm

Phần thưởng hàng tháng: (Chính sách thưởng mới!)
Hạng 1: 200.000đ
Hạng 2: 100.000đ
Hạng 3: 50.000đ
Hạng 4-10: 20.000đ

2 phiếu
188 lượt xem 2 8

I - Chọn từ hoặc cụm từ thích hợp để điền vào chỗ trống:
 
 1. Don't eat too _______ candy. It's bad for your teeth.
a. much ; b. many ; c. lots of ; d. more
    2. I'm glad _________ you are feeling better.
a. hear ; b. hearing ; c. to hear ; d. of hearing
    3. She looks tired. What's the _________ with her ?
a. matter ; b. happen ; c. wrong ; d. right
    4. Thanks a lot. ~ ___________.
a. I'd love to ; b. That's right! ; c. That's ok ! ; d. Good luck !
    5. We ________ from the back of the house to the fence.
a. weighed ; b. measured ; c. prevented ; d. lengthened
    6. Drugs helped to _________ the pain in my chest. 
a. catch ; b. relieve ; c. protect ; d. countine 
    7. The nurse told Hoa ___________ to the waiting room.
a. to return ; b. returning ; c. return ; d. returned
    8. He was absent ________ school for three days.
a. for ; b. at ; c. from ; d. to
    9. We should have a medical __________ every six months.
a. record ; b. treatment ; c. check - up ; d. problem
    10. ______________ is the key to good health.
a. Guideline ; b. Moderation ; c. Selection ; d. Education
    11. We usually buy our fruit and vegetables ________ the market ?
a. at ; b. in ; c. to ; d. from
    

đã đóng
trong Tiếng Anh lớp 7 Dalia Mộc Ly Tiến sĩ 14.3k điểm 31 73 178
Lớp 6/7 Hỏi Đáp hữu ích với bạn? Hãy bấm thích nhé
Cuộc thi đang diễn ra Tham gia Master of Riddles kì 1

8 Trả lời

4 phiếu
4

1.A;2.C;3.B;4.C;5.C;6.B;7.A;8.B;9.B;10.B;11.B.

Theo mình như thế này nhé.

linh69 Thạc sĩ 5.8k điểm 15 37 483
tuy là không có gì đặc biệt nhưng nể tình là người nhắn tin lại cho tui nên +1 cho

 
3 phiếu
3

I - Chọn từ hoặc cụm từ thích hợp để điền vào chỗ trống: 
 
  1. Don't eat too _______ candy. It's bad for your teeth. 
a. much ; b. many ; c. lots of ; d. more 
    2. I'm glad _________ you are feeling better. 
a. hear ; b. hearing ; c. to hear ; d. of hearing 
    3. She looks tired. What's the _________ with her ? 
a. matter ; b. happen ; c. wrong ; d. right 
    4. Thanks a lot. ~ ___________. 
a. I'd love to ; b. That's right! ; c. That's ok ! ; d. Good luck ! 
    5. We ________ from the back of the house to the fence. 
a. weighed ; b. measured ; c. prevented ; d. lengthened 
    6. Drugs helped to _________ the pain in my chest.  
a. catch ; b. relieve ; c. protect ; d. countine  
    7. The nurse told Hoa ___________ to the waiting room. 
a. to return ; b. returning ; c. return ; d. returned 
    8. He was absent ________ school for three days. 
a. for ; b. at ; c. from ; d. to 
    9. We should have a medical __________ every six months. 
a. record ; b. treatment ; c. check - up ; d. problem 
    10. ______________ is the key to good health. 
a. Guideline ; b. Moderation ; c. Selection ; d. Education 
    11. We usually buy our fruit and vegetables ________ the market ? 
a. at ; b. in ; c. to ; d. from 

Mk ko chắc lắm nha

sumire2005 Thạc sĩ 8.4k điểm 35 58 187

Cảm ơn bạn nha !! Tặng bạn 1 phiếu + 

+1 cho bạn hiền

 
3 phiếu
3

1. Don't eat too _______ candy. It's bad for your teeth.  
a. much ; b. many ; c. lots of ; d. more  
    2. I'm glad _________ you are feeling better.  
a. hear ; b. hearing ; c. to hear ; d. of hearing  
    3. She looks tired. What's the _________ with her ?  
a. matter ; b. happen ; c. wrong ; d. right  
    4. Thanks a lot. ~ ___________.  
a. I'd love to ; b. That's right! ; c. That's ok ! ; d. Good luck !  
    5. We ________ from the back of the house to the fence.  
a. weighed ; b. measured ; c. prevented ; d. lengthened  
    6. Drugs helped to _________ the pain in my chest.   
a. catch ; b. relieve ; c. protect ; d. countine   
    7. The nurse told Hoa ___________ to the waiting room.  
a. to return ; b. returning ; c. return ; d. returned  
    8. He was absent ________ school for three days.  
a. for ; b. at ; c. from ; d. to  
    9. We should have a medical __________ every six months.  
a. record ; b. treatment ; c. check - up ; d. problem  
    10. ______________ is the key to good health.  
a. Guideline ; b. Moderation ; c. Selection ; d. Education  
    11. We usually buy our fruit and vegetables ________ the market ?  
a. at ; b. in ; c. to ; d. from 

๖ۣۜAngelica -12,138 điểm 85 143 534
ghê ghê hf ghfhffv
2 phiếu
2

1. Don't eat too _______ candy. It's bad for your teeth.   
a. much 

 

   2. I'm glad _________ you are feeling better.   
   c. to hear


    3. She looks tired. What's the _________ with her ?   
    a. matter


    4. Thanks a lot. ~ ___________.   
d. Good luck !   


    5. We ________ from the back of the house to the fence.   
 c. prevented 


    6. Drugs helped to _________ the pain in my chest.    
 b. relieve 


    7. The nurse told Hoa ___________ to the waiting room.   
a. to return


    8. He was absent ________ school for three days.   
 c. from 


    9. We should have a medical __________ every six months.   
c. check - up


    10. ______________ is the key to good health.   
b. Moderation 


    11. We usually buy our fruit and vegetables ________ the market ?   
a. at 

▁▁❤๖ۣۜNhã๖ۣۜMinh✿▁▁ Tiến sĩ 12k điểm 56 155 358
2 phiếu
2

I - Chọn từ hoặc cụm từ thích hợp để điền vào chỗ trống: 
 
  1. Don't eat too _______ candy. It's bad for your teeth. 
a. much ; b. many ; c. lots of ; d. more 
    2. I'm glad _________ you are feeling better. 
a. hear ; b. hearing ; c. to hear ; d. of hearing 
    3. She looks tired. What's the _________ with her ? 
a. matter ; b. happen ; c. wrong ; d. right 
    4. Thanks a lot. ~ ___________. 
a. I'd love to ; b. That's right! ; c. That's ok ! ; d. Good luck ! 
    5. We ________ from the back of the house to the fence. 
a. weighed ; b. measured ; c. prevented ; d. lengthened 
    6. Drugs helped to _________ the pain in my chest.  
a. catch ; b. relieve ; c. protect ; d. countine  
    7. The nurse told Hoa ___________ to the waiting room. 
a. to return ; b. returning ; c. return ; d. returned 
    8. He was absent ________ school for three days. 
a. for ; b. at ; c. from ; d. to 
    9. We should have a medical __________ every six months. 
a. record ; b. treatment ; c. check - up ; d. problem 
    10. ______________ is the key to good health. 
a. Guideline ; b. Moderation ; c. Selection ; d. Education 
    11. We usually buy our fruit and vegetables ________ the market ? 
a. at ; b. in ; c. to ; d. from 

Bwi Nochu Tiến sĩ 12.9k điểm 35 71 289
2 phiếu
2

1. Don't eat too _______ candy. It's bad for your teeth.   
a. much ; b. many ; c. lots of ; d. more   
    2. I'm glad _________ you are feeling better.   
a. hear ; b. hearing ; c. to hear ; d. of hearing   
    3. She looks tired. What's the _________ with her ?   
a. matter ; b. happen ; c. wrong ; d. right   
    4. Thanks a lot. ~ ___________.   
a. I'd love to ; b. That's right! ; c. That's ok ! d.Good Luck !
    5. We ________ from the back of the house to the fence.   
a. weighed ; b. measured ; c. prevented ; d. lengthened   
    6. Drugs helped to _________ the pain in my chest.    
a. catch ; b. relieve ; c. protect ; d. countine    
    7. The nurse told Hoa ___________ to the waiting room.   
a. to return ; b. returning ; c. return ; d. returned   
    8. He was absent ________ school for three days.   
a. for ; b. at ; c. from ; d. to   
    9. We should have a medical __________ every six months.   
a. record ; b. treatment ; c. check - up ; d. problem   
    10. ______________ is the key to good health.   
a. Guideline ; b. Moderation ; c. Selection ; d. Education   
    11. We usually buy our fruit and vegetables ________ the market ?   
a. at ; b. in ; c. to ; d. from 

NguyenThienTrang Tiến sĩ 28.9k điểm 86 233 905
1 thích
1

1.A;

2.C;

3.B;

4.C;

5.C;

6.B;

7.A;

8.B;

9.B;

10.B;

11.B.

ღA.R.M.Yღ Tiến sĩ 17.5k điểm 34 127 559
1 thích
1

I - Chọn từ hoặc cụm từ thích hợp để điền vào chỗ trống: 
   1. Don't eat too _______ candy. It's bad for your teeth. 
a. much ; b. many ; c. lots of ; d. more 
    2. I'm glad _________ you are feeling better. 
a. hear ; b. hearing ; c. to hear ; d. of hearing 
    3. She looks tired. What's the _________ with her ? 
a. matter ; b. happen ; c. wrong ; d. right 
    4. Thanks a lot. ~ ___________. 
a. I'd love to ; b. That's right! ; c. That's ok ! ; d. Good luck ! 
    5. We ________ from the back of the house to the fence. 
a. weighed ; b. measured ; c. prevented ; d. lengthened 
    6. Drugs helped to _________ the pain in my chest.  
a. catch ; b. relieve ; c. protect ; d. countine  
    7. The nurse told Hoa ___________ to the waiting room. 
a. to return ; b. returning ; c. return ; d. returned 
    8. He was absent ________ school for three days. 
a. for ; b. at ; c. from ; d. to 
    9. We should have a medical __________ every six months. 
a. record ; b. treatment ; c. check - up ; d. problem 
    10. ______________ is the key to good health. 
a. Guideline ; b. Moderation ; c. Selection ; d. Education 
    11. We usually buy our fruit and vegetables ________ the market ? 
a. at ; b. in ; c. to ; d. from 

Phonglinh368 Học sinh 83 điểm 2

Các câu hỏi liên quan

1 thích
2 câu trả lời 108 lượt xem
108 lượt xem
III - Cho dạng thích hợp của từ trong ngoặc. 1. He is always willing to help people. He is a _________ person. (help) 2. Is your back still _________ ? (pain) 3. They looked poor and ____________. (healthy) 4. She's having ________ with her schoolwork ... and the vegetables. (hot) 23. Everything in the room was extremely ___________. (dirt) 24. Walking is good for health and _______________. (fit)
đã hỏi 23 tháng 7, 2017 trong Tiếng Anh lớp 7 Dalia Mộc Ly Tiến sĩ 14.3k điểm 31 73 178
1 thích
2 câu trả lời 245 lượt xem
245 lượt xem
II - Cho dạng hoặc thì thích hợp của động từ trong ngoặc. 1. She never ( stay ) __________ up late at night. 2. My brother ( work ) ____________in Ha Noi at present. 3. Why _________ you ( leave ) ___________ the party early last night. 4. Minh ( go ) ... a new house. She ( not like ) ______________ living in London. 24. When ______________ you ( buy ) _____________ this dress ? - Two days ago.
đã hỏi 18 tháng 7, 2017 trong Tiếng Anh lớp 7 Dalia Mộc Ly Tiến sĩ 14.3k điểm 31 73 178
4 phiếu
1 trả lời 54 lượt xem
54 lượt xem
  I. Hãy chọn đáp án đúng A, B, C, hoặc D để hoàn thành những câu sau đây. 1. What do your student often ________ after school ?  A. do  B. does C. did 2. Our children  ________ dinner at five thirty A. has B. ... yesterday. ______________________________________. 5. The station? Go ahead, and then turn left at the traffic lights. It is on the right. ______________________________________.    
đã hỏi 29 tháng 5, 2019 trong Tiếng Anh lớp 7 Eagle_VN Học sinh 152 điểm 2 13
2 phiếu
1 trả lời 197 lượt xem
197 lượt xem
HELP MEEE!!! Unit 7: TRAFFIC 1. What should you do to have traffic safety? 2. When you are a road user, what should you not do? 3. Should one drive after drinking alocohol? Why or why not? Unit 8: FILMS 1. Do you like films? 2. What ... the future What means of transport will people travel in the future? Unit 12: An overpopulation world Talk about the problems of overpopulation and offer solution
đã hỏi 6 tháng 5, 2018 trong Tiếng Anh lớp 7 haianthcsdth123 Học sinh 69 điểm 1 2
1 thích
2 câu trả lời 19 lượt xem
19 lượt xem
      Question I: Choose the word that has the underlined parts  pronounced differently from the others: 1. A. photo B. below C. wonder D. lotus 2. A. forest B. resort C. reason D. visit 3. A. health B. speak C. each D. seat 4. A. thirsty B. guitar C. dirty ... C. suburb D. equality 4. A. medicine B. decide C. distance D. patient   5. A. arrangement B. relationship C. scientist D. improve    
đã hỏi 12 tháng 3 trong Tiếng Anh lớp 9 Stella Phạm Cử nhân 3k điểm
2 phiếu
1 trả lời 909 lượt xem
909 lượt xem
Write about your favorite film Mình sẽ tick bạn nào nhanh nhất và hay nhất À không copy trên mạng giúp mình. Mai mình cần rồi nên giúp mình với nhé!
đã hỏi 24 tháng 4, 2017 trong Tiếng Anh lớp 7 Nguyễn Hà Vy 2004 Cử nhân 2.2k điểm 8 25 50
0 phiếu
2 câu trả lời 20 lượt xem
20 lượt xem đã hỏi 1 tháng 3 trong Tiếng Anh lớp 7 minhvu2432000 Thần đồng 1.2k điểm 18 37 135
1 thích
3 câu trả lời 581 lượt xem
581 lượt xem
11 we came to the remote village and..... meals for homeless children  12 you should think of..... The volunteers activities in your community   
đã hỏi 20 tháng 9, 2019 trong Tiếng Anh lớp 7 cambinhdoanthi941746 Học sinh 57 điểm 1 1 1
1 thích
5 câu trả lời 74 lượt xem
74 lượt xem
Cho mk hỏi là sau những trạng từ chỉ tần xuất như usually, sometimes, never,... sau nó những động từ phải trở về V(bare) hay sao? He usually(go)________to schook by bike A go.                                              B goes. Giúp mk cái này mk lỡ quên mất tiêu
đã hỏi 26 tháng 9, 2017 trong Tiếng Anh lớp 7 Fox The Kid Thạc sĩ 6.4k điểm 23 46 120
0 phiếu
1 trả lời 488 lượt xem
488 lượt xem
Write about a festival you know in Viet Nam Mình sẽ tick bạn nào nhanh nhất và hay nhất À không copy trên mạng giúp mình. Mai mình cần rồi nên giúp mình với nhé!
đã hỏi 24 tháng 4, 2017 trong Tiếng Anh lớp 7 Nguyễn Hà Vy 2004 Cử nhân 2.2k điểm 8 25 50
0 phiếu
1 trả lời 1.6K lượt xem
1.6K lượt xem
Write about a future mean of transport you think there will be in the future ( benefit?) Mình sẽ tick bạn nào nhanh nhất và hay nhất À không copy trên mạng giúp mình. Mai mình cần rồi nên giúp mình với nhé!
đã hỏi 24 tháng 4, 2017 trong Tiếng Anh lớp 7 Nguyễn Hà Vy 2004 Cử nhân 2.2k điểm 8 25 50
0 phiếu
1 trả lời 213 lượt xem
213 lượt xem
I.LISTENING (1.5ms) You will hear people talking about the jobs they used to have and the jobs they have now.Listen and tick their present job. 1.A.nurse B.social worker 3.A.driver B.tour guide 5.A.computer programmer B.bank clerk 2.A.shop assistant B.librarian 4.A.receptionist B.nurse 6.A.machenic B.lorry driver II.LANGUAGE ... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
đã hỏi 8 tháng 4, 2017 trong Tiếng Anh lớp 7 Sinontran Học sinh 296 điểm 1 6
1 thích
2 câu trả lời 11 lượt xem
11 lượt xem
Bài tập 2 : Complete the sentences below 1/  Non-renewable energy sources (use up) ……………. 2/ In the future, motorbycles (banned)…………from operating in many streets  
đã hỏi 30 tháng 3 trong Tiếng Anh lớp 7 army_army Cử nhân 1.7k điểm 3 10 62
0 phiếu
0 câu trả lời 123 lượt xem
123 lượt xem đã hỏi 8 tháng 5, 2017 trong Toán tiểu học thanhthao2005214 Học sinh 212 điểm 1 4 7
0 phiếu
1 trả lời 85 lượt xem
85 lượt xem
1. What you favourite programe/ channel? 2. What is your favourite film/ comedy/ cartoon? What is it about? 3. How many hours a day do you watch TV? How long do you think you can live without TV? 4. How do you compare the time you spend watching TV to the ... you? 8. Describe one documentary that you know? 9. Give some names of the national TV channels; some names of TV programmes for chilren?  
đã hỏi 8 tháng 5, 2017 trong Toán tiểu học thanhthao2005214 Học sinh 212 điểm 1 4 7
Loading...
...